Volg ons op

Wie is Makelaarsland?

Makelaarsland is in 2005 bedacht en opgericht door Jeroen Stoop. Waar reguliere makelaars een percentage van de verkooprijs berekenen, betalen verkopers bij Makelaarsland een helder en vast laag tarief. Ongeacht de waarde van de woning en ongeacht waar de woning staat. Deze transparante tariefstelling bleek een gouden greep te zijn en de makelaarswereld schudde op zijn grondvesten.

De sleutel van dit succes: Verkopen doen we samen. Makelaarsland betrekt haar klanten actief bij het verkoopproces. Zo verzorgen zij zelf de bezichtigingen en de presentatie van hun woning voor op Funda. Dit zorgt voor aanzienlijk minder werk voor Makelaarsland en dus minder kosten voor de klant.

Bouw mee aan ons merk!

Kom je bij ons in huis, dan bouw je aan een merk met groei ambities en een duidelijke missie: Makelaarsdiensten beter, bijzonder en betaalbaar maken. Dat is onze manier om jaarlijks duizenden klanten te helpen bij het verkopen van hun huis. En wij willen nog veel meer mensen helpen. Groeien dus. Dat begint met wervende campagnes, goede mond tot mondreclame, efficiënte communicatie en slimme ICT oplossingen. Daarnaast groeien wij met de uitrol van een landelijk netwerk met lokale Makelaarsland Agents en een intensieve samenwerking met onze grootaandeelhouder ING. Dit biedt bijvoorbeeld enorme potentie voor customer journeys waarbij we ING en Makelaarsland over en weer aan nieuwe klanten helpen.

Wat maakt ons blij?

Je bent steengoed in het omzetten van een conceptuele visie naar een logisch en overtuigend UX Design. Je maakt concepten inzichtelijk met wire frames, mock-ups en prototypes. Je vertaalt de wensen van de business naar User Stories. Je stelt de eindgebruiker centraal en brengt zijn customer journey in kaart, die je gedurende de uitwerking bewaakt en verder ontwikkelt. Je managet brainstormsessies met stakeholders (workshops) en assisteert de Product Owner bij roadmapping, backlogbeheer en planning. Je bent een multifunctionele UX Designer met een uitstekend ontwikkeld business instinct en het talent om complexe vragen naar uitvoerbare cases, modellen en user stories te vertalen. Je combineert actuele kennis van IT methodieken en technieken inclusief best practices op het gebied van data- en procesmodellering met een gezonde get things done mentaliteit. De werkzaamheden zijn veelzijdig en je maakt gebruik van de nieuwste technologieën.

Het is mogelijk je breed te ontwikkelen door de veelzijdigheid van de applicaties en integraties die door ons worden ontwikkeld. Denk hierbij aan apps en webapplicaties voor makelaars, taxateurs en klanten, integraties met onder andere NVM, Funda, het kadaster en vele andere partijen. Deze systemen blijven wij door ontwikkelen en aanpassen om voorop te blijven lopen in de markt. Misschien meer dan je zou verwachten van een makelaarskantoor, maar wij zijn dan ook de grootste van Nederland.

Met wie doe je dit samen?

Als UX Designer werk je in het innovatieve hart van onze IT organisatie en word je non-stop uitgedaagd om complexe business wensen naar effectieve user stories te vertalen. Je mag rekenen op teamleden met passie voor IT ontwikkeling, prima ontwikkelkansen en veel ruimte voor eigen initiatief. En dat alles bij een organisatie die de ontwikkeling van medewerkers proactief faciliteert en al 14 jaar bewijst dat een eigenwijze attitude en marktleiderschap hand in hand kunnen gaan. Makelaarsland is sinds februari 2018 onderdeel van de ING Groep en werkt daar nauw mee samen.

Functie-eisen

  • HBO/WO denk- en werkniveau
  • 3-5 jaar werkervaring
  • Gedegen kennis van HTML en CSS
  • Bekend met Rapid prototyping en Customer Journey mapping
  • Bekend met Modelleren van data (ERD. Dataflow)
  • Gewend om Agile (Scrum) te werken
  • Resultaat gedreven, klantgericht, analytisch, creatief, proactief en flexibel

Wat bieden wij?

We zijn een informeel bedrijf met ruim vijftig enthousiaste medewerkers. Hoewel we als bedrijf flink groeien, werken we in kleinschalige, multidisciplinaire teams waarin we snel proberen te schakelen en waarin veel gespard wordt. Wij werken vanuit een inspirerend kantoor aan de rand van de binnenstad van Alkmaar. Daarnaast lunchen we gezamenlijk, houden we voor de echte fanatiekelingen bloedstollende tafelvoetbaltoernooien en hebben we diverse leuke teamuitjes per jaar.

Solliciteer en bouw mee.

Jacqueline Adrichem is onze talentscout. Zij doet de werving en eerste selectie. Je kunt haar bereiken via solliciteren@makelaarsland.nl of via 088-200 2002. Wil je direct solliciteren, stuur dan jouw, ongetwijfeld ijzersterke, motivatie en CV naar Jacqueline.